Ik ben al meer dan vijftien jaar hobby fotograaf. Ik ben gestart met een Nikon F301 spiegelreflexcamera en ik gebruik momenteel een Nikon D500, een Nikon D300 en Nikon 1V1. Ik fotografeer normaal gesproken als zogenaamd ‘vrij werk’ macro & close-up onderwerpen, en ook landschappen en natuur. Soms fotografeer ik ook architectuur.

De laatste tijd verdiep ik mij professioneel in het fotograferen van portretten en ‘head shots’; dat vind ik een hele leuke uitdaging. Ik gebruik daarvoor een kleine studio setting, die ik ook makkelijk naar andere locaties mee kan nemen. Ook bruiloftsfotografie, evenementenfotografie, productfotografie en bedrijfsfotografie doe ik graag.
Ook gebruik ik, waar nodig, Adobe Lightroom om mijn foto’s precies dát gevoel te geven dat ik vooraf voor ogen had.

Ik hoop dat u mijn foto’s interessant vindt; voel u vrij om een bericht achter te laten. Hopelijk spreken mijn foto’s u aan; indien gewenst kunt u bij mij wanddecoraties met mijn foto’s bestellen.

Als u met mij wilt samenwerken om mooie foto’s voor u te maken, dan raad ik u aan te kijken op mijn website voor mijn professionele activiteiten: http://www.rcpphotography.nl. Als u ook door mij foto’s wilt laten maken, zowel portret / head shots, als ook in het algemeen, neem dan even contact met mij op via de Contact-pagina. Ik ben benieuwd wat ik voor u kan betekenen.

Rob van der Post

RCP Photography